Airpart Art - DeparturesWelke vlucht ga jij halen? Met dit bord aan de muur waan je jezelf steeds in de modus dat je op het punt staat om op vakantie te gaan. Natuurlijk kunnen we ook dit Airpart bord voor je personaliseren. Unieke muurdecoratie!

€89,95
 

Welke vlucht ga jij halen? Met dit bord aan de muur waan je jezelf steeds in de modus dat je op het punt staat om op vakantie te gaan. Natuurlijk kunnen we ook dit Airpart bord voor je personaliseren. Denk hierbij aan jouw vluchtgegevens van alle reizen die jij hebt gemaakt. 

Vul hieronder jouw bestemmingen in, en wij ontwerpen het bord speciaal voor jou. nadat we het bord voor je hebben ontworpen, sturen we je altijd nog een proefdruk zodat we zeker weten dat alles juist in ontworpen. Pas na jouw goedkeuring wordt de bestelling geplaatst bij onze leverancier.

Ben jij een echte wereldreiziger, dan maken we het bord toch gewoon wat groter voor je zodat al je reizen er op passen. Is dit wat je wil, neem dan contact met ons op. Denk hierbij aan jouw eigen vluchtgegevens van al jouw reizen erop!
 
Maar standaard is hij natuurlijk al super en in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

De afmetingen zijn 100 x 80 cm.

Hoe kan ik deze unieke Airpart Art het beste ophangen?
Kijk even op onze FAQ pagina. Daar geven we je een aantal tips hoe je onze Art het beste op de muur kunt bevestigen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »