Airpart in het KLM Magazine "Flying Dutchman"

Airpart in het KLM Magazine "Flying Dutchman"

Goede publiciteit draagt bij aan je naamsbekendheid. Onder de aandacht komen bij je doelgroep. Iets wat we altijd proberen te bereiken op een zo efficiënt mogelijke manier. Enkele maanden geleden werden we gevraagd of we in het KLM Magazine "Flying Dutchman" wilde staan met onze unieke muurdecoraties. Daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen.

En dan nu, het is 5 december. De dag dat velen in Nederland blij worden gemaakt met cadeau's. En een avond waar vele kinderen al weken naar uit kijken. Wij keken ook al erg lang naar deze dag uit. Vandaag is namelijk de nieuwe editie van het KLM Magazine "Flying Dutchman" verschenen en wij staan er met onze unieke muurdecoraties in! Een heel bijzonder moment voor ons en we zijn er heel erg trots op! 

Na enkele tegenslagen is dit iets waar we zo blij mee zijn en het geeft ons zo veel energie! We kunnen niet wachten om met Airpart verder te gaan groeien. Andere markten aanboren. Kijken of we met retailers kunnen gaan samenwerken. Wij vinden dat we iets gouds in handen hebben en blijkbaar blijft dat niet onopgemerkt. Dat blijkt wel uit het feit dat we door de uitgever van het magazine van KLM zelf zijn benaderd. Betere free publicity kunnen we ons simpelweg niet wensen.

2015 gaat het jaar van Airpart worden. We willen naar het buitenland. We willen kijken of we in bepaalde winkels met onze producten terecht kunnen komen. Juist, we willen met Airpart de wereld veroveren. We zijn er van overtuigd dat dit mogelijk is. En we gaan hier voor de volle 300% voor! 

Ook willen we in het nieuwe jaar onze service nog meer gaan verbeteren. Hoe kunnen we onze processen optimaliseren? Hoe kunnen we onze fans nog beter van dienst zijn? Allemaal zaken waar we dolgraag mee aan de slag gaan.

Maar voor nu, even een geluksmomentje en er even van genieten.

We willen iedereen die het vertrouwen in ons heeft gehad en die ons hebben geholpen heel erg bedanken. Ook alle fans die al een Airpart hebben besteld zijn we bijzonder dankbaar. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Jullie geven ons de energie om van Airpart een succes te maken


Dennis & Ilse

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »