De eerste dagen

De eerste dagen

Na weken van voorbereiding was het afgelopen week dan eindelijk zo ver. Onze webshop ging live. De betalingssystemen zijn gekoppeld en daarmee zijn we dus Open for Business. 

We zijn nu in totaal een maand bezig met onze webshop. Van idee tot uitwerking. Bijna exact een maand geleden kwamen wij via via op een website waar originele borden van Schiphol werden aangeboden. Deze vonden wij zo leuk dat we er eigenlijk direct eentje wilde bestellen. Echter hield de prijs (200 euro) ons een beetje tegen. Daarbij waren het maar een beperkt aantal borden en deze waren veelal gereserveerd of al verkocht. Het bord dat wij graag wilde was dus al verkocht. 

In de avond zaten we vervolgens te denken, waarom gaan we niet zoiets zelf ontwikkelen? Met een achtergrond als grafisch vormgever en tevens al een eigen onderneming in grafische vormgeving, besloten we direct aan de slag te gaan. Volop gingen we borden ontwerpen en lieten we deze eerste ontwerpen zien aan goede vrienden. Daar iedereen zo enthousiast reageerde, besloten we dan ook om door te zetten en een nieuwe webshop te beginnen. We kwamen uit bij SEOshop. Na wat uitzoekwerk bleek dit de ideale partij voor het opzetten van onze webshop. We moeten heel eerlijk zeggen: wat een service bieden ze daar! Al onze vragen werden direct beantwoord en zelf tot in de avonduren werden we door onze persoonlijke consultant ondersteund bij het opzetten van onze webshop.

Na enkele weken was het dan zover. Het moment om de webshop te openen en online te zetten. Dit leverder in de eerste dag al een heel aantal bezoekers op. Maar dit ging pas echt hard toen we gisteravond een Like & Win actie op onze facebookactie plaatste. Hij werd direct al veelvuldig gedeeld en we kregen ook leuke enthousiaste reacties binnen van niet alleen vrienden, maar ook van onbekenden die via via op onze facebookpagina of website terecht waren gekomen. Er zat zelfs een interieurontwerpen bij die ons bericht deelde (zie de foto hierboven).

Trots! Dat is hoe we ons nu voelen. Maar dit betekend natuurlijk niet dat we nu al een succesvolle webshop hebben. Nee, alles behalve dat. We zullen de komende tijd nog hard aan het werk moeten om het tot een succes te brengen. Maar daar hebben wij beide bijzonder veel zin in. 

Dus nu weer volop aan de slag. Nieuwe ontwerpen uitwerken, kennis opdoen over Social Media promotie en tussendoor ook nog de eerste bestellingen goed verwerken... Maar dit alles met volle overgave en plezier!

Ilse & Dennis

Reacties

  1. Dennis van de Snepscheut Dennis van de Snepscheut

    Dear Elzbieta,

    Could you please respond in English? Unfortunately we don't speak french.

    Dennis - Airpart

  2. Elzbieta Koroluk Elzbieta Koroluk

    Est ce que c est possible de faire commende de cette tableau?je ne vois plus sur le site d internet.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »