Eindelijk is het zover!

 • Geplaatst op
 • Door Ilse & Dennis
 • 2
Eindelijk is het zover!

Eindelijk is het dan zover! Na weken van voorbereiding, gesprekken met collega-ondernemers en tijd, heel veel tijd, is onze website live! En ja, we zijn trots!

Onze webshop is dan wel live, maar dat betekent niet dat we achteroverhangend kunnen wachten tot de eerste bestellingen binnen komen. Er is nog erg veel te doen, maar de eerste mijlpaal is bereikt. De komende dagen moeten we nog hard aan de slag om de betaalsystemen aan onze webshop te koppelen. Hierbij worden we gelukkig erg goed geholpen door SEOshop.nl en Buckaroo. 

Ook moeten we onze webshop nog finetunes. Een typfoutje is natuurlijk snel gemaakt. Dus daarom vragen wij onze vrienden en kennissen om onze webshop een kritisch door te nemen. Waar zien jullie de verbeterpunten? Wij horen het heel graag van jullie!

Inmiddels zijn de eerste borden al in bestelling voor onze eerste "Try-out klanten". Deze zullen naar alle waarschijnlijkheid begin volgende week worden geleverd. Spannend! zo'n eerste levering. Zodra de eerste borden zijn gevelerd, gaan we natuurlijk ook gave productfoto's maken van deze nieuwe borden. Zo kan iedereen straks op de website zien hoe de borden er daadwerkelijk uit zien als ze aan de muur hangen.  

De afgelopen weken hebben we ook veel van onze vrienden om advies en meningen gevraagd. Daarbij zitten ook enkele die zeer goed aangeschreven staan in de interieur branche. En die hebben wij natuurlijk heel hoog zitten. Allemaal zijn ze enthousiast en inspireren ze ons alleen nog maar meer met nieuwe ideeen. Ook krijgen we veel tips en worden we geholpen door iedereen die iets kan en wil betekenen voor ons. 

Aankomende week gaan we met onze leverancier van de borden om de tafel om daar de laatste afspraken mee te maken. Ook weer spannend!

We zullen de komende tijd nog zeker veel aanpassingen doorvoeren in onze webshop! Heb jij nog tips of opmerkingen, laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar [email protected] Wij stellen dit natuurlijk bijzonder op prijs.

Kun jij nou niet wachten totdat je daadwerkelijk je bord via onze webshop kunt bestellen? Neem dan even contact met ons op per mail op [email protected] Ook wanneer je een eigen airpart bord wil maar je heb een specifiek idee of ontwerp dat je graag door ons uit wil laten werken.

En dan nu weer snel verder! Wij hebben er zo veel zin in!

Ilse & Dennis

Reacties

 1. Dennis van de Snepscheut Dennis van de Snepscheut

  Hoi Marc,

  bedankt voor je reactie. We zijn heel blij met je feedback. Daar leren we alleen maar van. We gaan het natuurlijk aanpassen. Mocht je nog meer tegenkomen, laat het ons weten.

  Dankje! Ilse & Dennis

 2. Marc Huiberts Marc Huiberts

  Hallo, wat een leuk idee is dit (kreeg het door via Robbert van Gorp).

  Jullie vragen naar oplettendheid in de spelling e.d. Welnu, er staat er al een paar op deze pagina:
  "ook moeten we onze website nog finetunes" (fine tunen)
  "Zodra de eerste borden zijn gevelerd" (geleverd)
  "Ook wanneer je een eigen airpart bord wil maar je heb..." (Hebt)
  "Dat je graag door ons uit wil laten werken" (wil laten uitwerken)

  Mocht ik er meer vinden, laat ik het jullie weten.

  Groeten van Marc

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »