Onze eerste publicatie!

Onze eerste publicatie!

Gisteren stonden hadden we onze eerste echte publicatie te pakken. En direct een hele mooie. Roomed.nl heeft een heel erg leuk artikel over ons geschreven op hun online magazine. Trots is hoe we ons nu voelen.

Om een nieuwe webshop te promoten moet je veel investeren, tijd en geld. Dat eerste is geen probleem daar we dat er graag voor over hebben. Maar de tweede is wel wat moeilijker. Omdat we een startende onderneming zijn, zijn onze budgetten momenteel zeer beperkt. We moeten het van free publicity en mond op mond reclame hebben. 

We hebben afgelopen week de stoute schoenen aangetrokken en onder het mooto van "Niet geschoten is altijd mis" een aantal vooraanstaande blogs, magazines en websites aangeschreven met de vraag of ze mogelijk aandacht aan ons wilde besteden. Hier kwam al heel snel een eerste reactie op. Roomed.nl wilde graag aandacht aan ons besteden. Na wat heen en weer gemail, werd gistermiddag het artikel online geplaatst. Wat zijn we trots! Het is een heel leuk stuk geworden en we zijn er zo ontzettend blij mee! 

Direct na plaatsing van het artikel op roomed.nl (http://roomed.nl/altijd-een-vakantiegevoel-dankzij-de-muurdecoratie-van-airpart/) Zagen we het aantal bezoekers op onze site explosief groeien. Maar nog beter, er kwamen ook direct bestellingen en mailtjes met extra vragen op binnen. Dit hadden we natuurlijk wel gehoopt, maar niet verwacht! 

Naar aanleiding van het artikel op roomed.nl, worden we sinds gister ook gebeld door andere bloggers en redacteuren met de vraag of zij iets voor ons kunnen betekeken. Deze promotionele kansen grijpen we natuurlijk met beide handen aan. Ons doel voor de komende tijd is om onze webshop zo goed mogelijk te promoten met een zo laag mogelijk budget. Tot op heden lukt het aardig. 

Binnenkort verschijnen we weer op enkele blogs en hieruit hopen we natuurlijk veel bekendheid te halen. Kortom, spannende tijden breken aan. Maar daar kijken wij meer dan ooit naar uit!

Ilse & Dennis
Airpart.nl

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12724321/?claim=uhza7sfdwsa">Follow my blog with Bloglovin</a>

Reacties

 1. Henriette Henriette

  Super leuk jullie nieuwe webshop! Als reisverslaafde vind ik die vliegveld muurdecoraties echt te gek!

 2. nieko nieko

  Hoi,

  Mooie borden die je verkoopt.
  Ter info, de link naar bloglovin op http://www.airpart.nl/blogs/blog-advies/onze-eerste-publicatie/ werkt niet.
  De thumbs op http://www.bloglovin.com/blog/12724321/ zijn veel te klein (erg onduidelijk), maak ze op juiste grote.

  Succes met de shop.

  Groet

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »